Tárkonyos vaddisznó raguleves Tárkonyos vaddisznó raguleves

Tárkonyos vaddisznó raguleves

Vaddisznó Vadhús ételek

Tárkonyos vaddisznó raguleves recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 90 perc.

Tárkonyos vaddisznó raguleves

Tárkonyos vaddisznó raguleves

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tárkonyos vaddisznó raguleves.
4.50 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 1 óra 10 perc
Teljes idő 1 óra 30 perc
Fogás leves
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 439 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A megtisztított húst leöblítjük, kis kockákra vágjuk. A zöldségeket előkészítjük, megmossuk. A paradicsomot hámozás után felkockázzuk. A répát karikára, a gombát szeletekre, a paprikát és a krumplit kockára vágjuk. A hagymát, fokhagymát finomra vágjuk.
  • Olajat forrósítunk, a hagymát megfonnyasztjuk rajta, majd a húst is rádobjuk. Pár percig pirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről. Megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsomot, a paprikát és megsózzuk. Kis lángon kb. 1 órán át pároljuk, ügyelve arra, hogy kevés folyadék mindig legyen alatta, ha kell, vizet öntünk hozzá.
  • Közben kb. 1,3 liter vízben feloldjuk a
  • leveskockákat, majd beledobjuk a krumplit és a sárgarépát. Mikor majdnem megfőttek, beledobjuk a gombát és a tárkonyt.
  • Ha minden puhára főtt, hozzáadjuk a vaddisznópörköltet, felforraljuk.
  • A tejfölben elkeverjük a lisztet. A levesbe keverjük, és pár perc alatt összeforraljuk. Ha kell, sózzuk. Frissen őrölt borssal megszórjuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Tárkonyos vaddisznó raguleves-hez!

Tápérték

Kalória: 439kcalSzénhidrát: 35gFehérje: 33gZsír: 19gTelített zsír: 9gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 6gKoleszterin: 22mgNátrium: 630mgKálium: 744mgÉlelmi rost: 4gCukor: 6gVitamin A: 2100IUVitamin C: 29.7mgKalcium: 100mgVas: 1.3mg
Keyword leves, vaddisznó
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 057, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating