Tárkonyos vaddisznó raguleves Tárkonyos vaddisznó raguleves

Tárkonyos vaddisznó raguleves

Vaddisznó Vadhús ételek

Tárkonyos vaddisznó raguleves recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 90 perc.

Tárkonyos vaddisznó raguleves

Tárkonyos vaddisznó raguleves

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tárkonyos vaddisznó raguleves.
4.50 Értékelés 2 szavazat
Előkészítési idő 20 minutes
Sütés/Főzés 1 hour 10 minutes
Összesen 1 hour 30 minutes
Fogás leves
Konyha Magyar
Főre 4 főre
Kalória 439 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A megtisztított húst leöblítjük, kis kockákra vágjuk. A zöldségeket előkészítjük, megmossuk. A paradicsomot hámozás után felkockázzuk. A répát karikára, a gombát szeletekre, a paprikát és a krumplit kockára vágjuk. A hagymát, fokhagymát finomra vágjuk.
  • Olajat forrósítunk, a hagymát megfonnyasztjuk rajta, majd a húst is rádobjuk. Pár percig pirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről. Megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsomot, a paprikát és megsózzuk. Kis lángon kb. 1 órán át pároljuk, ügyelve arra, hogy kevés folyadék mindig legyen alatta, ha kell, vizet öntünk hozzá.
  • Közben kb. 1,3 liter vízben feloldjuk a
  • leveskockákat, majd beledobjuk a krumplit és a sárgarépát. Mikor majdnem megfőttek, beledobjuk a gombát és a tárkonyt.
  • Ha minden puhára főtt, hozzáadjuk a vaddisznópörköltet, felforraljuk.
  • A tejfölben elkeverjük a lisztet. A levesbe keverjük, és pár perc alatt összeforraljuk. Ha kell, sózzuk. Frissen őrölt borssal megszórjuk.

Jegyzet

Jó étvágyat a Tárkonyos vaddisznó raguleves-hez!

Kalória

Kalória: 439kcalSzénhidrát: 35gFehérje: 33gZsír: 19gTelített zsír: 9gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 6gKoleszterin: 22mgNátrium: 630mgKálium: 744mgRost: 4gCukor: 6gA-vitamin: 2100IUC-vitamin: 29.7mgKalcium: 100mgVas: 1.3mg
Keyword leves, vaddisznó
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 130, mai nézettség: 1 )
Tagged
4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése