Tatár beefsteak recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 25 perc.
Tatár beefsteak
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tatár beefsteak.
Hozzávalók
- 50 dkg marhabélszín
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db tojássárgája
- 2 kávéskanál édes fűszerpaprika
- 1 kávéskanál mustár
- 1 teáskanál worcestershire mártás ízlés szerint
- 1 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál vaj
- fekete bors őrölt
- só
Elkészítés
- Konyhai robotgéppel vagy késsel pépesre aprítjuk a húst.
- A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk.
- A húst a hagymával, a fokhagymával, a mustárral összekeverjük, olíva olajjal leöntjük, és 1 napig hűtőben állni hagyjuk.
- Fogyasztás előtt a húst a többi fűszerrel és a tojássárgájával összekeverjük, pirítósra kenve fogyasztjuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Tatár beefsteak-hez!
Nutrition
Kalória: 449kcalSzénhidrát: 5gFehérje: 25gZsír: 36gTelített zsír: 14gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 16gTrans Fat: 1gKoleszterin: 193mgNátrium: 637mgKálium: 475mgÉlelmi rost: 1gCukor: 2gVitamin A: 253IUVitamin C: 4mgKalcium: 37mgVas: 3mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 567, mai nézettség: 1 )