Tatár beefsteak Tatár beefsteak

Tatár beefsteak

Húsételek Marha

Tatár beefsteak recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 25 perc.

Tatár beefsteak

Tatár beefsteak

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tatár beefsteak.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 25 perc
Teljes idő 25 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 449 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Konyhai robotgéppel vagy késsel pépesre aprítjuk a húst.
  • A hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk.
  • A húst a hagymával, a fokhagymával, a mustárral összekeverjük, olíva olajjal leöntjük, és 1 napig hűtőben állni hagyjuk.
  • Fogyasztás előtt a húst a többi fűszerrel és a tojássárgájával összekeverjük, pirítósra kenve fogyasztjuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Tatár beefsteak-hez!

Tápérték

Kalória: 449kcalSzénhidrát: 5gFehérje: 25gZsír: 36gTelített zsír: 14gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 16gTrans Fat: 1gKoleszterin: 193mgNátrium: 637mgKálium: 475mgÉlelmi rost: 1gCukor: 2gVitamin A: 253IUVitamin C: 4mgKalcium: 37mgVas: 3mg
Keyword húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 681, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése