Tejfölben sült sajtos karaj Tejfölben sült sajtos karaj

Tejfölben sült sajtos karaj

Húsételek Sertés

Tejfölben sült sajtos karaj recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.

Tejfölben sült sajtos karaj

Tejfölben sült sajtos karaj

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tejfölben sült sajtos karaj.
4 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 1 óra
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 498 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és sóval, borssal fűszerezzük.
  • A hagymát vékony szeletekre vágjuk, olajban megpároljuk és félretesszük.
  • A fűszerezett hússzeleteket serpenyőben átsütjük, majd egy olajozott tepsibe rakjuk, egy rétegben rászórjuk a párolt hagymát, ráreszeljük a sajtot és a tetejére ráöntjük a kevés vízzel összekevert tejfölt. Sütőben kb. 40 percig sütjük, míg teteje megpirul.
  • Krumplival, rizzsel vagy párolt zöldséggel tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Tejfölben sült sajtos karaj-hoz!

Tápérték

Kalória: 498kcalSzénhidrát: 7gFehérje: 36gZsír: 36gTelített zsír: 14gTöbbszörösen telítetlen zsír: 5gEgyszeresen telítetlen zsír: 15gTrans Fat: 1gKoleszterin: 131mgNátrium: 745mgKálium: 653mgÉlelmi rost: 1gCukor: 4gVitamin A: 570IUVitamin C: 5mgKalcium: 260mgVas: 1mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 960, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése