Tejfölös-sonkás csiga recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 55 perc.
Tejfölös-sonkás csiga
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tejfölös-sonkás csiga.
Elkészítés
- A hozzávalókból sima, puha tésztát dagasztunk, letakarva duplájára kelesztettjük, majd lisztezett asztalon kinyújtjuk, tejföllel lekenjük és kirakjuk szeletelt sonkával.
- Utána feltekerjük, mint a bejglit majd kb.. 2,5 cm-es darabokra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk és megszórjuk reszelt sajttal,
- 180°C fokos, légkeveréses sütőben sütjük kb. 30 percig, Ezután a hőt felemeljük 200°C fokra és még pár perc alatt szép pirosra sültek a csigák.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Tejfölös-sonkás csiga-hoz!
Tápérték
Kalória: 544kcalSzénhidrát: 54gFehérje: 20gZsír: 28gTelített zsír: 10gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 11gTrans Fat: 0.003gKoleszterin: 82mgNátrium: 457mgKálium: 316mgÉlelmi rost: 3gCukor: 3gVitamin A: 728IUVitamin C: 2mgKalcium: 120mgVas: 4mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 294, mai nézettség: 1 )