Tejfölös-sonkás csiga Tejfölös-sonkás csiga

Tejfölös-sonkás csiga

Sós sütemény Sütemény

Tejfölös-sonkás csiga recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 55 perc.

Tejfölös-sonkás csiga

Tejfölös-sonkás csiga

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tejfölös-sonkás csiga.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítési idő 20 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összesen 55 minutes
Course egyéb
Konyha Magyar
Főre 12 főre
Kalória 544 kcal

Hozzávalók
  

a töltelékhez:

a csigák tetejére:

Elkészítés
 

  • A hozzávalókból sima, puha tésztát dagasztunk, letakarva duplájára kelesztettjük, majd lisztezett asztalon kinyújtjuk, tejföllel lekenjük és kirakjuk szeletelt sonkával.
  • Utána feltekerjük, mint a bejglit majd kb.. 2,5 cm-es darabokra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk és megszórjuk reszelt sajttal,
  • 180°C fokos, légkeveréses sütőben sütjük kb. 30 percig, Ezután a hőt felemeljük 200°C fokra és még pár perc alatt szép pirosra sültek a csigák.

Jegyzetek

Jó étvágyat a Tejfölös-sonkás csiga-hoz!

Kalória

Kalória: 544kcalSzénhidrát: 54gFehérje: 20gZsír: 28gTelített zsír: 10gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 11gTrans Fat: 0.003gKoleszterin: 82mgNátrium: 457mgKálium: 316mgRost: 3gCukor: 3gA-vitamin: 728IUC-vitamin: 2mgKalcium: 120mgVas: 4mg
Keyword péksütemény, sós sütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 306, mai nézettség: 1 )
Tagged
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése