Tepertőkrém Tepertőkrém

Tepertőkrém

Sós krém

Tepertőkrém recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 10 perc.

Tepertőkrém

Tepertőkrém

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tepertőkrém.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Teljes idő 10 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 770 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A tojásokat és a tepertőt megdarálom, belekeverem az apróra vágott hagymát, a zsírt, mustárt, sót és borsot, majd a robotgép aprítójával még jobban elkeverem, eközben a kockázott hagyma is pépessé válik, és eloszlik a krémben.
  • Fogyasztásig hűtőben tárolom, nagyobb mennyiségben is érdemes elkészíteni, mer jól eláll.
  • Remek reggeli, tízórai és vacsora.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Tepertőkrém-hez!

Tápérték

Kalória: 770kcalSzénhidrát: 3gFehérje: 15gZsír: 75gTelített zsír: 2gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 2gTrans Fat: 0.01gKoleszterin: 139mgNátrium: 407mgKálium: 92mgÉlelmi rost: 1gCukor: 1gVitamin A: 205IUVitamin C: 1mgKalcium: 30mgVas: 1mg
Keyword sós krém
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 333, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése