Tepertőkrém recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 10 perc.
Tepertőkrém
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tepertőkrém.
Hozzávalók
- 50 dkg tepertő
- 5 db tojás főtt
- 1 evőkanál mustár
- 1 db vöröshagyma reszelt
- 1 evőkanál zsír
- só
- fekete bors őrölt
Elkészítés
- A tojásokat és a tepertőt megdarálom, belekeverem az apróra vágott hagymát, a zsírt, mustárt, sót és borsot, majd a robotgép aprítójával még jobban elkeverem, eközben a kockázott hagyma is pépessé válik, és eloszlik a krémben.
- Fogyasztásig hűtőben tárolom, nagyobb mennyiségben is érdemes elkészíteni, mer jól eláll.
- Remek reggeli, tízórai és vacsora.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Tepertőkrém-hez!
Nutrition
Kalória: 770kcalSzénhidrát: 3gFehérje: 15gZsír: 75gTelített zsír: 2gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 2gTrans Fat: 0.01gKoleszterin: 139mgNátrium: 407mgKálium: 92mgÉlelmi rost: 1gCukor: 1gVitamin A: 205IUVitamin C: 1mgKalcium: 30mgVas: 1mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 255, mai nézettség: 1 )