Tojásos virslisaláta
Húsos saláta Saláta

Tojásos virslisaláta

Tojásos virslisaláta recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 35 perc.

Tojásos virslisaláta

Tojásos virslisaláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tojásos virslisaláta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 35 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 757 kcal

Hozzávalók
  

  • 4 db virsli roppanós, frankfurti
  • 2 db tojás
  • ? db lilahagyma nagyon apróra vágva
  • 5 dkg trappista sajt felkockázva
  • 270 g tejföl
  • 2 evőkanál majonéz
  • fehér bors

Elkészítés
 

  • A virslit és a tojásokat megfőzzük. A virslit ezután felkarikázzuk, a tojásokat pedig apróra feldaraboljuk.
  • Összekeverjük a visrlit a tojással és a hagymával, majd egy külön tálban a tejfölt és a majonézt is összekeverjük (ízlés szerinti mennyiségben).
  • Hozzáöntjük a tejfölös-majonézt a virslihez majd fűszerezzük sóval, borssal.
  • Hűtőbe tesszük egy kis időre, hogy összeérjenek az ízek.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Tojásos virslisaláta-hoz!

Nutrition

Kalória: 757kcalSzénhidrát: 25gFehérje: 25gZsír: 63gTelített zsír: 29gTöbbszörösen telítetlen zsír: 10gEgyszeresen telítetlen zsír: 19gTrans Fat: 1gKoleszterin: 307mgNátrium: 1613mgKálium: 451mgÉlelmi rost: 1gCukor: 6gVitamin A: 1339IUVitamin C: 4mgKalcium: 387mgVas: 4mg
Keyword saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
(össznézettség: 60, mai nézettség: 1 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recipe Rating