Töltött csirkevagdalt Töltött csirkevagdalt

Töltött csirkevagdalt

Csirke Szárnyas

Töltött csirkevagdalt recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 75 perc.

Töltött csirkevagdalt

Töltött csirkevagdalt

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Töltött csirkevagdalt.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 25 perc
Sütés/főzés 50 perc
Teljes idő 1 óra 15 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 707 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Egy tálban összekeverem a darált húst, összevágott tojást, mortadellát, a bőrétől megfosztott kolbászt, zsemlemorzsát, reszelt sajtot, felvágott petrezselymet, fokhagymát.
  • Egy vágódeszkát megszórok zsemlemorzsával és a húsmasszát elterítem rajta,, téglalappá formálom.
  • A massza közepére rakosgatom a csíkokra vágott füstölt sajtot, majd óvatosan feltekerem az egészet.
  • A tetejét megkenem a kicsit felvert tojásfehérjével, egy serpenyőben kevés olajon meg pirítom minden oldalról.
  • A répát, hagymát, nagyobb darabokba felvágom s egy kiolajozott tepsibe rakom,
  • A hústekercset is beleteszem és megsütöm 180 fokon kb: 50 perc alatt.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Töltött csirkevagdalt-hoz!

Tápérték

Kalória: 707kcalSzénhidrát: 17gFehérje: 36gZsír: 53gTelített zsír: 16gTöbbszörösen telítetlen zsír: 9gEgyszeresen telítetlen zsír: 23gTrans Fat: 0.2gKoleszterin: 209mgNátrium: 1020mgKálium: 588mgÉlelmi rost: 2gCukor: 5gVitamin A: 6067IUVitamin C: 15mgKalcium: 282mgVas: 3mg
Keyword csirke, húsétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 164, mai nézettség: 1 )
Tagged
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése