Töltött paprika Töltött paprika

Töltött paprika

Egytálételek Húsos

Töltött paprika recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 80 perc.

Töltött paprika

Töltött paprika

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Töltött paprika.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 50 perc
Teljes idő 1 óra 20 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 559 kcal

Hozzávalók
  

a gombóchoz:

a léhez:

Elkészítés
 

  • A darált húshoz hozzákeverjük az apróra vágott vöröshagymát, a tojást, fűszerezzük sóval, borssal , fűszerpaprikával. Ezt jól összedolgozzuk majd hozzákeverjük a főtt rizst.
  • A léhez az apróra vágott hagymát elkezdjük pirítani, majd hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott paprikát és pirítjuk. Felöntjük vízzel és felforraljuk, majd botmixerrel pépesítjük.
  • Belekeverjük a sűrített paradicsomokat, sózzuk, cukrozzuk.
  • A húsból gombócokat formálunk és a lébe rakjuk.
  • Felforraljuk, levesszük takarékra és 40-50 percig főzzük.
  • Főtt krumplival vagy puha kenyérrel tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Töltött paprika-hoz!

Tápérték

Kalória: 559kcalSzénhidrát: 49gFehérje: 29gZsír: 27gTelített zsír: 10gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 11gTrans Fat: 2gKoleszterin: 130mgNátrium: 987mgKálium: 1181mgÉlelmi rost: 6gCukor: 16gVitamin A: 5318IUVitamin C: 206mgKalcium: 78mgVas: 5mg
Keyword egytálétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 197, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése