Vadas marha Vadas marha

Vadas marha

Húsételek Marha

Vadas marha recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 155 perc.

Vadas marha

Vadas marha

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Vadas marha.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 2 hours 5 perc
Teljes idő 2 hours 35 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 597 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Az apróra vágott hagymát,a felkarikázott sárgarépát és a fehérrépát olajon pároljuk,majd pirítjuk.
  • Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott húst és tovább pirítjuk.
  • Majd felöntjük a vízzel, fűszerezzük sóval, borssal, babérlevéllel és lassan puhára főzzük.
  • Amikor megfőtt a hús kiszedjük egy tányérra és a visszamaradt zöldségeket összeturmixoljuk botmixerrel.
  • Külön edényben egy nagyon kicsi vízben elkeverjük a cukrot és aranybarnára karamellízaljuk. Pár evőkanál mártást rakunk a karamellízalt cukorhoz és elkeverjük benne a cukrot,majd a többi mártáshoz öntjük. A tejfölt belekeverjük a mártásba és visszarakjuk a húsokat.
  • Forralunk rajta egyet és kész is van.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Vadas marha-hoz!

Tápérték

Kalória: 597kcalSzénhidrát: 30gFehérje: 29gZsír: 40gTelített zsír: 17gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 16gTrans Fat: 2gKoleszterin: 133mgNátrium: 585mgKálium: 1101mgÉlelmi rost: 6gCukor: 19gVitamin A: 21205IUVitamin C: 29mgKalcium: 164mgVas: 4mg
Keyword húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 834, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése