Vidrócki betyárfalatok Vidrócki betyárfalatok

Vidrócki betyárfalatok

Húsételek Sertés

Vidrócki betyárfalatok recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 120 perc.

Vidrócki betyárfalatok

Vidróczki betyárpecsenye

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Vidróczki betyárpecsenye.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 1 óra 30 perc
Teljes idő 2 hours
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 643 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Serpenyőben szalonnát pirítunk, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertésszüzet és a csirkemellet, majd megpirítjuk. Zöldhagymát, paprikát, paradicsomot, szeletelt füstölt kolbászt teszünk bele.
  • Csípős paprikával, sóval, borssal, majorannával, fokhagymával ízesítjük.
  • Pirított burgonyát készítünk és összekeverjük a raguval és forrón, tüzesen tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Vidróczki betyárpecsenye-hez!

Tápérték

Kalória: 643kcalSzénhidrát: 51gFehérje: 40gZsír: 31gTelített zsír: 12gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gTrans Fat: 0.04gKoleszterin: 125mgNátrium: 698mgKálium: 1882mgÉlelmi rost: 8gCukor: 5gVitamin A: 2278IUVitamin C: 133mgKalcium: 73mgVas: 4mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 044, mai nézettség: 1 )
Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating