Vidrócki betyárfalatok recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 120 perc.
Vidróczki betyárpecsenye
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Vidróczki betyárpecsenye.
Hozzávalók
- 10 dkg füstölt szalonna
- 30 dkg sertésszűz
- 30 dkg csirkemell
- 2 szál újhagyma
- 1 db paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 20 dkg kolbász füstölt
- 1 db paprika csípös
- só
- fekete bors őrölt
- majoranna
- 1 kg burgonya pirított
Elkészítés
- Serpenyőben szalonnát pirítunk, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertésszüzet és a csirkemellet, majd megpirítjuk. Zöldhagymát, paprikát, paradicsomot, szeletelt füstölt kolbászt teszünk bele.
- Csípős paprikával, sóval, borssal, majorannával, fokhagymával ízesítjük.
- Pirított burgonyát készítünk és összekeverjük a raguval és forrón, tüzesen tálaljuk.
Jegyzet
Jó étvágyat a Vidróczki betyárpecsenye-hez!
Kalória
Kalória: 643kcalSzénhidrát: 51gFehérje: 40gZsír: 31gTelített zsír: 12gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gTranszzsír: 0.04gKoleszterin: 125mgNátrium: 698mgKálium: 1882mgRost: 8gCukor: 5gA-vitamin: 2278IUC-vitamin: 133mgKalcium: 73mgVas: 4mg
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 246, mai nézettség: 1 )