Vidrócki betyárfalatok Vidrócki betyárfalatok

Vidrócki betyárfalatok

Húsételek Sertés

Vidrócki betyárfalatok recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 120 perc.

Vidrócki betyárfalatok

Vidróczki betyárpecsenye

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Vidróczki betyárpecsenye.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítési idő 30 minutes
Sütés/Főzés 1 hour 30 minutes
Összesen 2 hours
Fogás főétel
Konyha Magyar
Főre 4 főre
Kalória 643 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Serpenyőben szalonnát pirítunk, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertésszüzet és a csirkemellet, majd megpirítjuk. Zöldhagymát, paprikát, paradicsomot, szeletelt füstölt kolbászt teszünk bele.
  • Csípős paprikával, sóval, borssal, majorannával, fokhagymával ízesítjük.
  • Pirított burgonyát készítünk és összekeverjük a raguval és forrón, tüzesen tálaljuk.

Jegyzet

Jó étvágyat a Vidróczki betyárpecsenye-hez!

Kalória

Kalória: 643kcalSzénhidrát: 51gFehérje: 40gZsír: 31gTelített zsír: 12gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gTranszzsír: 0.04gKoleszterin: 125mgNátrium: 698mgKálium: 1882mgRost: 8gCukor: 5gA-vitamin: 2278IUC-vitamin: 133mgKalcium: 73mgVas: 4mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 246, mai nézettség: 1 )
Tagged
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése