Egy rozsdamentes acél lábast előkészítünk és abba a pudingport, a cukrot és a szitált kakaóport alaposan összekeverjük.
Fokozatosan hozzáöntjük a melegített tejet, közben folyamatosan keverjük, hogy csomómentes legyen a keverék.
A lábast közepes hőmérsékleten a tűzhelyre helyezzük. Állandó kevergetés mellett addig főzzük a keveréket, amíg besűrűsödik és buborékokat nem kezd el képezni. Vigyázat: ne égessen le!
A tűzről levéve a margarint kis adagokban a pudinghoz keverjük. Homogén állagú krémet kell kapnunk.
Egy asztallapra kiterítünk egy darab alufóliát.
Egy sor Albert kekszet szorosan egymás mellé helyezünk rá, majd egy egyenletes rétegben rákenjük a krémet.
Ezt a lépést ismételjük addig, amíg a krém és a keksz el nem fogy. Ügyeljünk arra, hogy az utolsó réteg keksz legyen.
A teljes tekercs tetejét és oldalát egy vékony rétegben bevonjuk a maradék krémmel.
A tekercset kókuszreszelékbe forgatjuk, hogy teljesen bevonódjon.
Szorosan alufóliába csavarjuk és hűtőszekrényben tároljuk legalább 12 órán keresztül, hogy kellően megszilárduljon.
A hűtőből kivéve, éles, hosszú pengéjű késsel (pl. kenyérvágó késsel) ferdén szeleteljük fel.