A sertés karajt szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.
Egy széles serpenyőben olvasszuk fel a vajat. A hússzeleteket mindkét oldalukon pár perc alatt megpirítjuk, majd egy sütőben használható edénybe fektetjük őket egymás mellé.
A csiperkegombát szeletekre vágjuk és a serpenyőben maradt vajon pár percig pirítjuk. Borsozzuk.
A gombához hozzáadjuk a lisztet és kevergetve pirítjuk. Felöntjük a tejjel és 2-3 percig forraljuk, míg besűrűsödik.
A lángolt kolbászt és az uborkát felkarikázzuk. A sajt kétharmadát, a kolbászt és az uborkát hozzáadjuk a gombás mártáshoz és jól elkeverjük.
A hússzeletekre halmozzuk a gombás-kolbászos tölteléket. Megszórjuk a maradék sajttal.
Forró sütőben addig sütjük, míg aranybarnára pirul.