Go Back
+ servings
Túrófánk

Túrófánk

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Túrófánk.
5 Értékelés 3 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Teljes idő 40 perc
Fogás desszert
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 440 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A túrót villával törjük össze, majd összes hozzávalót alaposan keverjük össze, és hagyjuk pihenni kb. 10-15 percre.
  • A pihenés után két kanál segítéségével bő forró olajban aranysárgára sütjük.
  • Konyhai papírtörlővel bélelt hőálló tálba tesszük, hogy a felesleges zsiradékot felszívja.
  • Tálaláskor megszórhatjuk porcukorral, vagy adhatunk hozzá lekvárt.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Túrófánk-hoz!

Tápérték

Kalória: 440kcalSzénhidrát: 52gFehérje: 20gZsír: 17gTelített zsír: 7gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 4gTrans Fat: 1gKoleszterin: 163mgNátrium: 1116mgKálium: 236mgÉlelmi rost: 2gCukor: 5gVitamin A: 578IUVitamin C: 1mgKalcium: 336mgVas: 2mg
Keyword fánk
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!