A húsokat jó alaposan sózzuk, borsozzuk meg minden oldalon. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, és szépen lassan süssük a húsok minden oldalát addig amíg már sehol nem látunk benne rózsaszín részt.
Ha elkészült vegyük ki a húst a serpenyőből, és a maradék vajon dinszteljünk ízlés szerint némi póréhagymát és a petrezselymet.
Ezután terítsük ki a leveles tésztát, helyezzük rá a bacon csíkokat fedésben. A hagymás szószból tegyünk egy keveset a baconre, majd tegyük rá a hús(oka)t és a hús tetejét is öntözzük meg (de ne áztassuk el).
Hajtsuk a húsra a bacont és a tésztát is, ügyelve arra hogy jó szorosan fedje, sehol ne legyen rajta lyuk és ne szakadjon ki.
Egy felvert tojás sárgájával kenjük meg a tetejét, és lassan, kb. 150°C fokon süssük 30 percig. Ha a hústű már könnyen átmegy rajta akkor jó.