A lisztet összeszitálod a sütőporral és az étkezési keményítővel.
Egy tálba teszed a felolvasztott vajat a cukorral, vaníliás cukorral, pici sóval és jól elkevered.
Folytonos mixerelés közben egyenként hozzá adod a tojásokat, a lisztet, a tejet.
A tésztát kettéosztod. A felébe a maradék tejet meg a kakaót teszed és természetesen jól elkevered mixerrel.
Egy sütőformát kivajazol, meglisztezel és elkezded kanállal beletenni a közepébe, előbb 1 kanálnyiit a sárgás tésztából, majd egy kanállal a barnából. A lényeg az, hogy mindig a tészta tetejére tedd a következő kanálnyi tésztát, ne pedig mellé!
175°C-on kb. 50 percet sütöd. Ha túl hírtelen kezdene megpirulni a teteje, takard le egy alumínium fóliával! Fogvájóval ellenőrizd, hogy meg van-e jól sülve.