Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bundás kenyér
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Bundás kenyér.
5
Értékelés
2
szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
5
perc
perc
Sütés/főzés
10
perc
perc
Teljes idő
15
perc
perc
Fogás
köret
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
507
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
8
szelet
kenyér
4
db
tojás
1
csésze
tej
1
teáskanál
vanília kivonat
1/2
teáskanál
fahéj
őrölt
1/4
teáskanál
szerecsendió
őrölt
1/4
teáskanál
só
4
evőkanál
vaj
porcukor
ízlés szerint
Elkészítés
Keverjük össze a tojásokat, a tejet, a vanília kivonatot, a fahéjat, a szerecsendiót és a sót egy tálban.
Áztassuk be a kenyérszeleteket az előzőleg elkészített tojásos-tejes keverékbe, amíg teljesen átjárja.
Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben közepes lángon. Tegyük bele a kenyérszeleteket, és süssük addig, amíg mindkét oldala aranybarna.
Tálaljuk megszórva porcukorral.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Bundás kenyér-hez!
Tápérték
Kalória:
507
kcal
Szénhidrát:
59
g
Fehérje:
18
g
Zsír:
22
g
Telített zsír:
10
g
Többszörösen telítetlen zsír:
3
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
6
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
201
mg
Nátrium:
794
mg
Kálium:
300
mg
Élelmi rost:
4
g
Cukor:
16
g
Vitamin A:
689
IU
Vitamin C:
0.2
mg
Kalcium:
231
mg
Vas:
4
mg
Keyword
Bundás kenyér, Egyszerű, Fahéj, Gyors, Magyar konyha, Porcukor, Szerecsendió, Vanília kivonat
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!