Go Back
+ servings
Aranybarnára sült bundás kenyér szeletek papírtörlőn.

Bundás kenyér

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Bundás kenyér.
5 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Teljes idő 15 perc
Fogás köret
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 507 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Keverjük össze a tojásokat, a tejet, a vanília kivonatot, a fahéjat, a szerecsendiót és a sót egy tálban.
  • Áztassuk be a kenyérszeleteket az előzőleg elkészített tojásos-tejes keverékbe, amíg teljesen átjárja.
  • Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben közepes lángon. Tegyük bele a kenyérszeleteket, és süssük addig, amíg mindkét oldala aranybarna.
  • Tálaljuk megszórva porcukorral.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Bundás kenyér-hez!

Tápérték

Kalória: 507kcalSzénhidrát: 59gFehérje: 18gZsír: 22gTelített zsír: 10gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 6gTrans Fat: 1gKoleszterin: 201mgNátrium: 794mgKálium: 300mgÉlelmi rost: 4gCukor: 16gVitamin A: 689IUVitamin C: 0.2mgKalcium: 231mgVas: 4mg
Keyword Bundás kenyér, Egyszerű, Fahéj, Gyors, Magyar konyha, Porcukor, Szerecsendió, Vanília kivonat
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!