Melegítse fel az 1 liter vizet, és tegyen bele teafiltereket áztatni.
Adja hozzá a rumot és tegye bele a magozott aszalt szilvákat és áztassa őket 2 órán át.
Üsse a tojásokat egy tálba, majd keverje össze cukorral és egy csipet sóval. Alaposan verje fel majd adja hozzá a lisztet és keverje erőteljesen, hogy ne legyen csomós.
Adja hozzá az olvasztott vajat és a hideg tejet.
Keverje jól össze egy habverővel.
Végül adja hozzá a rumot.
Szűrje le az aszalt szilvákat.
Vajazza ki a sütőtálat. Így könnyebb lesz a süteményt kivenni a formából, és a végeredmény is nagyszerű lesz. Helyezze az aszalt szilvákat a tál aljára.
Öntse rá a keveréket.
Sütse 200°C-on (6-os gázfokozat) 10 percig...
majd csökkentse 170°C-ra (3-as gázfokozat) és sütse további egy órán át.
Ezt a desszertet melegen vagy hidegen is tálalhatja.