Verjük kemény habbá az 5 tojás fehérjét. Egy másik tálban keverjük össze a 15 dkg porcukrot egy késhegynyi keményítővel, majd óvatosan forgassuk a tojáshabba. Végül adjunk hozzá 1 kiskanál ecetet. Terítsük a masszát egy kivajazott tepsibe, és süsük 180 °C-on, amíg a teteje enyhén rózsaszínes nem lesz. A sütés után, még melegen tekerjük bele egy konyharuhába, mint a piskótatekercset.
Verjünk kemény habot 2 dl tejszínből. Egy másik edényben habosítsuk fel a 25 dkg sajtkrémet 15 dkg porcukorral, majd óvatosan keverjük a tejszínhabhoz. Adjunk hozzá 20 dkg alaposan megmosott és lecsöpögtetett vegyes piros gyümölcsöt.
Kenjük a krémet egyenletesen a kihűlt tésztára, majd óvatosan tekerjük fel. Csomagoljuk be ismét a konyharuhába, és tegyük a hűtőszekrénybe minimum 2 órára, hogy kellően megdermedjen.