Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Marshall máj
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Marshall máj.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Sütés/főzés
10
perc
perc
Teljes idő
20
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
525
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
50
dkg
borjúmáj
15
dkg
füstölt szalonna
2
evőkanál
liszt
só
Elkészítés
Mossa le a borjúmájat, törölje szárazra, majd szeletelje fel.
Süssön ropogósra szalonnaszeleteket. Ha kész, szedje ki a zsírból.
Enyhén sózza meg a májszeleteket, majd forgassa meg őket a lisztben.
A szalonnazsírban, közepes lángon, süssön aranybarnára mindkét oldalát a májszeleteknek.
Tálaláskor minden májszeletre helyezzen egy darab ropogós szalonnát. A tökéletes köret a krumplipüré és a cékla saláta mellett.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Marshall máj-hoz!
Tápérték
Kalória:
525
kcal
Szénhidrát:
7
g
Fehérje:
25
g
Zsír:
43
g
Telített zsír:
17
g
Többszörösen telítetlen zsír:
5
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
18
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
453
mg
Nátrium:
443
mg
Kálium:
389
mg
Élelmi rost:
1
g
Cukor:
1
g
Vitamin A:
48820
IU
Vitamin C:
1
mg
Kalcium:
7
mg
Vas:
8
mg
Keyword
húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!