Go Back
+ servings
Marshall máj

Marshall máj

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Marshall máj.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Teljes idő 20 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 525 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Mossa le a borjúmájat, törölje szárazra, majd szeletelje fel.
  • Süssön ropogósra szalonnaszeleteket. Ha kész, szedje ki a zsírból.
  • Enyhén sózza meg a májszeleteket, majd forgassa meg őket a lisztben.
  • A szalonnazsírban, közepes lángon, süssön aranybarnára mindkét oldalát a májszeleteknek.
  • Tálaláskor minden májszeletre helyezzen egy darab ropogós szalonnát. A tökéletes köret a krumplipüré és a cékla saláta mellett.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Marshall máj-hoz!

Tápérték

Kalória: 525kcalSzénhidrát: 7gFehérje: 25gZsír: 43gTelített zsír: 17gTöbbszörösen telítetlen zsír: 5gEgyszeresen telítetlen zsír: 18gTrans Fat: 1gKoleszterin: 453mgNátrium: 443mgKálium: 389mgÉlelmi rost: 1gCukor: 1gVitamin A: 48820IUVitamin C: 1mgKalcium: 7mgVas: 8mg
Keyword húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!