Először készítsd el a tésztát. A hozzávalókat (liszt, margarin, sütőpor, szódabikarbóna, kakaó, porcukor, só, tojás) tedd egy tálba, majd gyúrd össze őket. Ha szükséges, adj hozzá egy kevés tejet, hogy a tészta könnyen formázható legyen.
Osztasd a tésztát 4 egyenlő részre, majd nyújtsd ki őket lapokká. Ajánlott 180°C fokon sütni, amíg a lapok szép aranybarnák lesznek.
Közben készítsd el a krémet. A pudingokat főzd meg a liter tejben a vaníliás cukorral. Amikor kihűltek, add hozzájuk a porcukrot és a rumaromát, majd keverd el.
A kihűlt krémet dolgozd össze a margarinnal.
A tésztalapokat kend meg a krémmel, majd helyezd egyiket a másikra úgy, hogy szépen egymásra illeszkedjenek. A tetejét is kenheted krémmel, ha szeretnéd.
Készítsd el a mázat. Ehhez a porcukrot, margarint, tejet, csokoládé pudingot és kakaót összesűrítsd gőz fölött. Ezzel a mázzal vonj be teljesen a szeletet.
Tedd hűtőbe pár órára, hogy szilárduljon, majd másnap szeleteld fel és tálald.