Go Back
+ servings
Gombával töltött sonka

Gombával töltött sonka

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gombával töltött sonka.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 40 perc
Fogás meleg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 222 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A megtisztított gombát lereszeljük. A hagymából egy keveset lereszelünk, és a gombához adjuk.
  • Felaprítjuk a petrezselymet, majd a sóval és borssal együtt a gombához adjuk.
  • Vajon megpároljuk, majd zsírjára pirítjuk.
  • Felverjük a tojást, majd a gombához adjuk.
  • Minden szelet sonkára teszünk egy kevéset a tojásos gombából, és feltekerjük. A maradék hagymát felszeleteljük, és tekercsek két végére, egy-egy karikát húzunk, hogy ne nyíljanak szét. Vajat locsolunk rá, és 5 percig grillezzük.
  • Salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Gombával töltött sonka-hoz!

Tápérték

Kalória: 222kcalSzénhidrát: 6gFehérje: 14gZsír: 16gTelített zsír: 7gTrans Fat: 1gKoleszterin: 88mgNátrium: 964mgKálium: 417mgÉlelmi rost: 2gCukor: 3gVitamin A: 1305IUVitamin C: 20mgKalcium: 43mgVas: 2mg
Keyword előétel, gombás
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!