Go Back
+ servings
Medvehagymás paradicsom saláta

Medvehagymás paradicsom saláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Medvehagymás paradicsom saláta.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Teljes idő 10 perc
Fogás köret
Konyha Magyar
Mennyiség 1 főre
Kalória 140 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A paradicsom szeleteket egy lapos tálon szépen felsorakoztatom.
  • A medvehagymát miután megmostam és kiválogattam a virágokat a levelek közül, papír törölközőn leszárítottam, vékony csíkokra vágom.
  • Rászórom a paradicsom szeletekre.
  • Egy kevés vízben a sót, borsot, a citromlevet és egy kis cukrot összekeverek és meglocsolom vele a paradicsomot.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Medvehagymás paradicsom saláta-hoz!

Tápérték

Kalória: 140kcalSzénhidrát: 34gFehérje: 3gZsír: 1gTelített zsír: 1gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 1gNátrium: 1954mgKálium: 654mgÉlelmi rost: 4gCukor: 27gVitamin A: 2100IUVitamin C: 42mgKalcium: 42mgVas: 1mg
Keyword medvehagymás, saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!