A lisztet, sütőport, sót, kakaóport és porcukrot dolgozófelületre szitáljuk és elkeverjük. A kockára vágott vajat elmorzsoljuk benne.
Hozzáadjuk a tojást és összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy egynemű tésztát kapjuk.
Három egyforma részre osztjuk, cipókat formálunk és folpackba csomagolva 2 órára a hűtőbe tesszük.
Ezután egyenként kb. 24x32 cm-es téglalap alakúra nyújtjuk. Én sütőpapíron nyújtottam ki a lapokat, és amikor már megfelelő nagyságúak voltak, akkor átemeltem egy tepsi hátára. (A lapoknak nagyon vékonynak kell lenniük, szinte papírvékonyságúak.)
Villával megszurkáljuk és előmelegített, 190 °C fokos sütőben 8-10 perc alatt megsütjük. A sütési idő csak tájékoztató jellegű, sütőtől függően lehet több vagy kevesebb.
Amíg hűlnek a lapok, elkészítjük a krémet.
A pudingport a cukorral együtt egy nagyobb lábasba tesszük, majd kevés tej hozzáadásával csomómentesre keverjük. Hozzáöntjük a többi tejet is, és közepes lángon, állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük.
A tűzről levéve hozzáadjuk a vajat, és simára keverjük. Mivel én a tészta tetejére is kentem egy kis pudingot, ezért egy kisebb tálba kivettem 6 evőkanálnyi forró pudingot.
Az első lapot egy tálcára helyezzük, majd ráöntjük a megmaradt forró puding felét.
Erre jött a második lap, majd a puding másik fele. Az utolsó lapot fordítva tegyük rá, így szép sima lesz a teteje.
A kis tálkába félretett pudingot rákenjük a tészta tetejére, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.
Egy éjszakán át konyhapulton hagyjuk hűlni, dermedni.