A lisztet elkeverjük a sütőporral. A margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Az egyenként hozzáadott tojássárgákat és a tejfölt is alaposan beledolgozzuk. Végül hozzáadjuk a sót és a reszelt citromhéjat, majd az egészet homogén állagú tésztává gyúrjuk. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe nyújtjuk, és vastagon megkenjük baracklekvárral.
A tojásfehérjéket csipetnyi sóval kemény habbá verjük. Fokozatosan beleszórjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, miközben folyamatosan verjük. Végül óvatosan beleforgatjuk a darált diót.
A diós habot egyenletesen elsimítjuk a lekváros tésztán.
Előmelegített sütőben, 170°C-on, légkeveréses sütési módban kb. 25 percig sütjük. A kész süteményt hagyjuk kihűlni, majd szeletekre vágjuk.