Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tihanyi vaddisznóragu
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tihanyi vaddisznóragu.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
30
perc
perc
Sütés/főzés
1
óra
óra
30
perc
perc
Teljes idő
2
hours
óra
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
504
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
1
db
sárgarépa
nagyobb
1
db
petrezselyem
kisebb
1
db
lilahagyma
4
evőkanál
olaj
80
dkg
vaddisznó lapocka
só
1
teáskanál
kakukkfű
1
csipet
fekete bors
őrölt
1
csipet
fokhagymás só
10
db
borókabogyó
1
db
narancs héja
2
evőkanál
paradicsompüré
1
evőkanál
pritamin
5
dl
tihanyi kékfrankos
Elkészítés
Megtisztítjuk és nagyon apróra vágjuk a zöldségeket és a hagymát.
Forró olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott húst, és zsírjára pirítjuk.
Közben megsózzuk, kakukkfűvel, borssal, fokhagymás sóval, szétnyomott borókabogyóval,
reszelt narancshéjjal, paradicsompürével és pritaminnal fűszerezzük.
Apránként aláöntjük a vörösbort, és fedő alatt puhára pároljuk, közben gyakran kevergetjük.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Tihanyi vaddisznóragu-hoz!
Tápérték
Kalória:
504
kcal
Szénhidrát:
10
g
Fehérje:
44
g
Zsír:
21
g
Telített zsír:
3
g
Többszörösen telítetlen zsír:
5
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
11
g
Trans Fat:
1
g
Nátrium:
504
mg
Kálium:
308
mg
Élelmi rost:
2
g
Cukor:
3
g
Vitamin A:
2711
IU
Vitamin C:
11
mg
Kalcium:
62
mg
Vas:
1
mg
Keyword
húsétel, vaddisznó, vadétel
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!