Go Back
+ servings
Párolt vaddisznólapocka

Párolt vaddisznólapocka

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Párolt vaddisznólapocka.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 3 hours
Teljes idő 3 hours 30 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 8 főre
Kalória 545 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A bort dolgozzuk össze a konyakkal, az összevágott hagymákkal, a felszeletelt répával, a zellerággal és fűszerezzük a szemes fekete borssal, a szegfűszeggel, a borókabogyóval és a fűszercsokorral.
  • Ebbe a lébe tegyük bele a nagyobb kockákra vágott húst és hagyjuk benne 2 napig.
  • Ezután külön süssük meg fél óra alatt először a húst, majd 20 perc alatt a zöldségeket.
  • Ezután dolgozzuk össze, futtassuk meg a liszttel 10 perc alatt, majd engedjük fel a felfőzött páclével és a levessel. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 2 órán át pároljuk, közben pedig hintsük meg sóval, valamint fekete borssal.
  • A végén adjuk hozzá a lekvárt.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Párolt vaddisznólapocka-hoz!

Tápérték

Kalória: 545kcalSzénhidrát: 23gFehérje: 56gZsír: 10gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 3gNátrium: 267mgKálium: 327mgÉlelmi rost: 2gCukor: 10gVitamin A: 2570IUVitamin C: 6mgKalcium: 96mgVas: 2mg
Keyword húsétel, vaddisznó, vadétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!