Go Back
+ servings
Francia túrós-sonkás rétes

Francia túrós-sonkás rétes

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Francia túrós-sonkás rétes.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 45 perc
Teljes idő 1 óra 5 perc
Fogás meleg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6
Kalória 859 kcal

Hozzávalók
  

  • 50 dkg leveles tészta
  • 2 dkg mazsola
  • 15 dkg túró
  • 10 dkg krémsajt
  • 2 db tojássárgája
  • fehér bors
  • 4 dkg mandulapálca
  • 20 dkg főtt sonka
  • 25 dkg edami sajt

Elkészítés
 

  • Egy tálban összekeverjük a túrót, a krémsajtot, egy tojássárgáját, sózzuk, borsozzuk.
  • A tésztát kinyújtjuk, megkenjük a túrós krémmel, majd rászórjuk a mazsolát, a felcsíkozott sonkát és a mandulát.
  • A felszeletelt edámit eloszlatjuk a tölteléken, majd az egészet feltekerjük, és megkenjük a tojássárgájával.
  • Végül kb. háromnegyed óra alatt készre sütjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat Francia túrós-sonkás rétes-hez!

Tápérték

Kalória: 859kcalSzénhidrát: 44gFehérje: 30gZsír: 63gTelített zsír: 23gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 29gTrans Fat: 1gKoleszterin: 152mgNátrium: 1333mgKálium: 317mgÉlelmi rost: 2gCukor: 2gVitamin A: 764IUVitamin C: 1mgKalcium: 376mgVas: 3mg
Keyword rétes, tészta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!