Go Back
+ servings
Kenyérpuding

Kenyérpuding

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Kenyérpuding.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 45 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás desszert
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 535 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A kenyérszeletek mindkét oldalát kenjük meg vajjal, majd helyezzük őket egy vajjal kikent hőálló tálba.
  • A tojást kezdjük el verni, majd dolgozzuk hozzá a vaníliás cukrot, a porcukrot, a szerecsendiót és a tejet.
  • Addig keverjük, amíg csomómentes nem lesz.
  • Ezt a keveréket locsoljuk a kenyerekre.
  • Hagyjuk állni egy órát, majd előmelegített sütőben háromnegyed óra alatt megsütjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Kenyérpuding-hoz!

Tápérték

Kalória: 535kcalSzénhidrát: 59gFehérje: 18gZsír: 25gTelített zsír: 14gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 7gTrans Fat: 1gKoleszterin: 175mgNátrium: 691mgKálium: 409mgÉlelmi rost: 4gCukor: 21gVitamin A: 861IUVitamin C: 1mgKalcium: 314mgVas: 4mg
Keyword desszert
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!