Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gombás szarvasragu
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gombás szarvasragu.
4.67
Értékelés
3
szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
20
perc
perc
Sütés/főzés
1
óra
óra
40
perc
perc
Teljes idő
2
hours
óra
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
348
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
60
dkg
szarvascomb
4
evőkanál
zsír
1
db
vöröshagyma
1
teáskanál
kakukkfű
1
teáskanál
majoranna
2
evőkanál
liszt
5
dl
húsleves
3
dkg
gomba
3
evőkanál
vörösbor
só
fekete bors
Elkészítés
A felkockázott húst a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát és a fűszereket.
Néhány perc pirítás után meghintjük a liszttel, majd felöntjük a levessel, és forrástól számított egy órán keresztül főzzük.
Ekkor hozzáadjuk a gombát, majd még 25-30 percig pároljuk, és a borral elkevert liszttel besűrűsítjük.
Végül galuskával vagy tésztával kínáljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Gombás szarvasragu-hoz!
Tápérték
Kalória:
348
kcal
Szénhidrát:
6
g
Fehérje:
35
g
Zsír:
19
g
Telített zsír:
7
g
Koleszterin:
142
mg
Nátrium:
893
mg
Kálium:
582
mg
Élelmi rost:
1
g
Cukor:
2
g
Vitamin A:
431
IU
Vitamin C:
4
mg
Kalcium:
47
mg
Vas:
7
mg
Keyword
húsétel, szarvas
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!