A sütőporos lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval tésztát gyúrunk. Ha nem akar összeállni tehetünk hozzá még citromlevet.
A sütőt melegítsük elő 190°C fokra. A tortaformát kivajazzuk (22-cm-es) és belenyomkodjuk a tésztát úgy, hogy az oldalára is jusson.
A tojásokat a cukorral verjük fel habosra, adjuk hozzá az olajat, a tejfölt, a citromlevet és a vaníliakivonatot, majd a pudingport. Keverjük csomómentesre, ezután keverjük hozzá a túrót.
Megfelezzük a krémet, majd az egyikbe belekeverjük a kakaóport.
A tortaformában lévő tészta közepére teszünk egy kanálnyi világos krémet, majd erre egy kanál kakaós krémet és így tovább.
Betesszük a sütőbe kb. 50 perc alatt készre sütjük. Még 10 percig hagyjuk hűlni, és csak utána szedjük le róla a formát róla. Felvágni csak teljesen kihűlt állapotban ajánlatos.