A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük, és félretesszük. A sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a tejet és a sütőporral vegyített lisztet, majd a kakaóport és az őrölt kávét.
A masszába keverjük a felvert tojásfehérjét (óvatosan keverd bele, ne törd össze a habot!) sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Félretesszük hűlni.
Először felverjük a tejszínt. Én a Megglét ajánlom, nincs mellékíze, tuti szépen felverődik és nem kell hozzá semmilyen fixálót keverni, szépen tart. A túrót a porcukorral és tejföllel összekeverjük, hozzáadjuk a kakaóport és a kapucsínóport (ha intenzívebb kávéízt szeretnél, akkor helyettesítheted rendes őrölt kávéval is) majd jöhet a felvert tejszín.
A kihűlt tésztára rákenjük szép egyenletesen a krémet, majd megszórjuk a csokireszelékkel.
Hűtőbe tesszük kicsit pihenni, hogy összeérjenek az ízek.