Először is, készítsd el a tésztát. Ehhez egy nagy tálban keverd össze a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajat, a tojást és a sót. Gyúrd össze az összetevőket, amíg egy egynemű tésztát kapsz.
Nyújtsd ki a tésztát, majd bélelj vele ki egy 26 cm-es kapcsos tortaformát. A tészta legyen az alján és az oldalakon is.
Most készítsd el a túrókrémet. Egy másik nagy tálban keverd össze a krémes túrót, a krémsajtot, a tejfölt, az olajat, a cukrot, a tojásokat és a vaníliás pudingport. Keverd addig, amíg teljesen sima és csomómentes krémet kapsz.
Oszd meg a krémet két részre, majd az egyik felébe keverd hozzá a darált mákot.
Most jön a zebratorta varázslata. Egy mártásos kanállal kanalazz felváltva a tészta aljára a kétféle krémet. Váltogasd a fehér és mákos krémet. A töltelék magától fog terülni, nem kell kenegetni, de türelemre van szükség, mert a mákos krém sűrűbb lehet.
Amikor a töltelék elrendezésre került, előmelegített 175°C-os sütőbe tedd a tortát, és süsd készre, ami körülbelül 50 perc lehet.
Miután kisült, hagyd még 10 percig a formában hűlni, majd csak utána szedd le róla a forma oldalát.
Fontos, hogy felvágni a tortát csak teljesen kihűlt állapotban, mivel a meleg torta túró tölteléke könnyen szétfolyhat.