A cukrot és a vajat krémesre keverem. A tojást felverem és kis adagokban a cukros vajhoz dolgozom. Beleszitálom a lisztet, a sütőport és a fahéjat, majd belekeverem a a citromhéjat is.
Egy vekniformát kivajazok, lisztezek, majd beleöntöm a masszát és előre melegített sütőben 180°C fok 45 percig sütöm. Tűpróbával ellenőrizni kell mindenképpen, mivel kicsit felpúposodik a tészta, és a külseje ugyan már sültnek tűnik, de a közepe még nyers lesz.
Amikor megsült, kiveszem és hagyom kihűlni.
Ezalatt a krém hozzávalóit összekeverem (az 5dkg cukrot kivéve). A tésztát hosszában félbevágom, majd a két felet is tovább felezem. Megkenem a tésztalapokat a krémmel, összeillesztem őket, majd a maradék krémmel kívülről is megkenem.