Egy kis lábosban forraljuk fel 60 ml vizet, a kristálycukorral és a mézzel együtt. Amikor az összetevők összeolvadtak, vegyük le a tűzhelyről.
Egy kis tálban keverjünk össze 2 nagykanál hideg vizet és az 1 nagykanál zselatint, majd adjuk a már elkészült sziruphoz. Hagyjuk langyosra hűlni.
Kezdjük el felverni a tojásfehérjéket. Amikor már félig kész a hab, adjuk hozzá a langyos cukorszirupot és a kókusz ízesítést. Folytassuk a verést, míg kemény habot nem kapunk.
A kész habot simítsuk az ostyaszeletek tetejére, majd hagyjuk egy kicsit megszilárdulni.
Egy másik kis lábosban olvasszuk meg a csokoládét az olajjal, majd mártsuk bele a habbal megkent ostyaszeleteket.
Miután a csokoládéba mártottuk, szórjuk meg kókuszreszelékkel.
Az elkészült habcsókokat tegyük hűtőbe, míg a csokoládé bevonat meg nem szilárdul és ropogóssá válik.