A gesztenyemasszát elkevertem a mascarponéval és 2 evőkanál rummal. A zselatint elkevertem 1 dl tejszínben, egy perc keverés után hozzáadtam a többi tejszínt is. Azt a fajta zselatint használtam, amit szinte rögtön a krémhez lehet keverni, nem kell melegíteni. Majd fokozatosan a tejszínhez adtam a gesztenyés krémet, és alaposan elkevertem.
Egy tálat folpackkal kibéleltem, és kikészítettem a babapiskótákat.
A tejben is elkevertem egy kevés rumot, majd a babapiskótákat belemártottam. Nem szabad eláztatni, elég egy pillanatra belemártani. A tál alját és az oldalát is kiraktam a piskótával, majd beleraktam a krém egy részét. Erre jött ismét egy sor piskóta, majd a krém másik fele, végül piskótával zártam le. A folpackot ráhajtottam, a tálat lefedtem, és egy éjszakára a hűtőbe raktam.
Másnap egy nagyobb tányérra borítottam, a folpackot óvatosan lehúztam róla.
Gőz felett kevés olajjal étcsokit olvasztottam, és ráöntöttem. Tejszínhabbal és cukorgyöngyökkel díszíttetem.