A tejet meglangyosítottam, majd beleszórtam a cukrot és belemorzsoltam az élesztőt. Meghintettem a tetejét liszttel és meleg helyen hagytam felfutni. Közben kimértem a többi hozzávalót.
A kelesztőtálba szitáltam a lisztet, közepébe mélyedést alakítottam és ide tettem a többi anyagot. A felfuttatott élesztővel addig kell gyúrni a tésztát, míg az el nem válik az edény falától. Ezután meleg helyen egy órát kelesztettem.
A tésztát kinyújtottam 3-4 mm vastagra és nagy háromszögeket vágtam belőle. a háromszögeket kiflivé sodortam és sütőpapírral lefedett lemezre tettem őket.
Sütés előtt megkentem a felületüket vízzel, ilyenkor meg is lehet szórni valami ízesítő és/vagy díszítő anyaggal is, pl. reszelt sajt, köménymag, szezámmag vagy nagy szemű só. 190°C fokon 20 percig sütöttem.