Go Back
+ servings
Csirkehúsos tavaszi saláta

Csirkehúsos tavaszi saláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Csirkehúsos tavaszi saláta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 10 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 629 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A csirkemell filét hosszú csíkokra vágom, sózom, borsozom, olíva olajban 1-2 órát a hűtőben pácolom.
  • Közben a zöldségeket megmosom, csíkokra, vékony szeletekre vágom, elkészítem a tartármártást
  • A húst serpenyőben kevés olíva olajon nagy lángon szép pirosra sütöm, majd apróra darabolom.
  • A tartármártásba belekeverem a zöldségeket és a húst. Pirítóssal vagy anélkül önmagában is megállja a helyét.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Csirkehúsos tavaszi saláta-hoz!

Tápérték

Kalória: 629kcalSzénhidrát: 51gFehérje: 40gZsír: 31gTelített zsír: 6gTöbbszörösen telítetlen zsír: 15gEgyszeresen telítetlen zsír: 7gTrans Fat: 0.02gKoleszterin: 107mgNátrium: 1211mgKálium: 1429mgÉlelmi rost: 7gCukor: 18gVitamin A: 2247IUVitamin C: 26mgKalcium: 133mgVas: 3mg
Keyword saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!