Egy 20cm-es négyzet alakú sütőformát béleljünk ki sütőpapírral.
A kekszet zúzzuk össze finom morzsává egy aprítógépben vagy egy nyomózsákban.
Egy nagy tálban keverjük össze a kekszmorzsákat, az olvasztott vajat, az édesített sűrített tejet, a reszelt kókuszt, a citromlevet és a reszelt citromhéjat. Keverjük össze alaposan.
Nyomjuk szorosan bele a keveréket a sütőformába, majd egy spatulával egyenletesen simítsuk el a tetejét.
A citromos cukormázhoz szitáljuk át a porcukrot egy tálba. Adjuk hozzá a citromlevet, a puha vajat és a reszelt citromhéjat. Keverjük össze alaposan, amíg sima és krémes állagú nem lesz.
Öntsük a citromos cukormázat a szelet tetejére és spatulával egyenletesen oszlassuk el rajta.
Fedjük le a sütőformát műanyag fóliával és hűtsük legalább 1 órán át, vagy amíg a szelet szilárd nem lesz.
Vegyük ki a szeletet a formából, vágjuk fel kockákra és hűtve tálaljuk.