Főzz meg 6 dl tejet, és abban sűrűre főzd a búzadarát. Időnként kevergesd, majd hagyd teljesen kihűlni.
Keverd ki a puha vajat 15 dkg porcukorral, majd add hozzá a kihűlt tejbegrízt. Ezt mixerrel habosítsd ki alaposan.
A tojások sárgáját keverd habosra a 20 dkg kristálycukorral, majd add hozzá az 1 dl tejet és a 0,8 dl olajat, és keverd jól el.
A lisztet keverd össze 2 csapott evőkanál kakaóporral és a sütőporral, majd add hozzá a tojásos masszához.
Végül óvatosan keverd hozzá a tojások kemény habját.
Egy 22x36 cm-es kikent, lisztezett tepsibe simítsd el a masszát, és süsd 180 fokon előmelegített sütőben 14-15 percig. A sütési idő sütőfüggő, végezz tűpróbát!
A kihűlt tésztára egyenletesen kenjük rá a krémet. Ha a krém túl lágy, helyezd a tésztát 1-2 órára a hűtőbe, hogy szépen szeletelhető legyen.
Végül szórd meg kakaóporral a tetejét, és szeletelve tálald.