Go Back
+ servings
Marcipán burgonya

Marcipán burgonya

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Marcipán burgonya.
5 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 30 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás desszert
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 1429 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • 2- 3 tojásból piskóta tésztát készítünk, azt egy sütőpapírra kenjük, mint a piskótatekercsnél és megsütjük 180°-on.
  • Pogácsa szaggatóval kerek formákat szaggatunk a piskótából.Két db. kell egy burgonyához. Tehát 14 burgonyához 28 karikát szúrunk ki.
  • Az étcsokoládét felolvasztunk a tejszínben, majd habosra keverjük a vajjal. Hagyjuk teljesen kihűlni.
  • Ezután mindegyik korongot gazdagon megkenjük, majd összeillesztjük őket.
  • A marcipánt átdolgozunk a narancslikőrrel. Szétosztjuk 14 felé. Két fólia között kisodorjuk, majd a fólia segítségével bevonjuk a kerek sütiket.
  • Ezután kakaóporba forgatjuk őket.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Marcipán burgonya-hoz!

Tápérték

Kalória: 1429kcalSzénhidrát: 113gFehérje: 22gZsír: 102gTelített zsír: 36gTöbbszörösen telítetlen zsír: 11gEgyszeresen telítetlen zsír: 41gKoleszterin: 105mgNátrium: 36mgKálium: 703mgÉlelmi rost: 14gCukor: 66gVitamin A: 1800IUVitamin C: 0.2mgKalcium: 230mgVas: 4.1mg
Keyword marcipán, sütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!