Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pavlova
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pavlova.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
20
perc
perc
Sütés/főzés
1
óra
óra
Teljes idő
1
óra
óra
20
perc
perc
Fogás
desszert
Konyha
Orosz
Mennyiség
8
főre
Kalória
187
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
a habcsókhoz:
4
db
tojásfehérje
25
dkg
cukor
2
teáskanál
kukoricaliszt
1
teáskanál
ecet
gyenge
a díszítéshez:
2,5
dl
tejszín
7.5
dkg
eper
7.5
dkg
kivi
Elkészítés
Egy tálban alaposan felverjük a tojásfehérjét, majd ha már kemény hab lett, a cukor hozzáadásával tovább verjük.
Ezután az ecetet és a lisztet is hozzákeverjük, majd egy előkészített kerek formába tesszük, és kb. egy órát sütjük 125°C fokon.
Ezután kifordítjuk egy tálra, majd a tejszínnel díszítjük.
Végül a felszeletelt gyümölcsöket is rátesszük, és már kínálhatjuk is.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Pavlova-hoz!
Tápérték
Kalória:
187
kcal
Szénhidrát:
38
g
Fehérje:
2
g
Zsír:
4
g
Telített zsír:
2
g
Többszörösen telítetlen zsír:
0.2
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
1
g
Koleszterin:
12
mg
Nátrium:
27
mg
Kálium:
99
mg
Élelmi rost:
1
g
Cukor:
33
g
Vitamin A:
150
IU
Vitamin C:
13.2
mg
Kalcium:
30
mg
Vas:
0.1
mg
Keyword
sütemény, torta
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!