A sütőporos lisztet elmorzsoljuk a zsírral, majd hozzáadjuk a porcukrot, a két tojást, valamint a tejben feloldott mandulaaromákat.
Ezután összegyúrjuk az egész tésztát, majd fél órára a hűtőbe tesszük pihenni. Ha letelt a 30 perc, három részre osztjuk, és külön-külön kinyújtjuk a lapokat. Zsírozott tepsibe helyezzük, és takarékon megsütjük.
A krémhez a tej 2/3-át feltesszük főni, a maradékot pedig elkeverjük a pudingporral és a liszttel.
Miután felforrt a tej, elkeverjük benne a pudingport, és készre főzzük.
A szobahőmérséklettű margarint elkeverjük a porcukorral, valamint a kihűlt pudinggal, és nincs más dolgunk, csak összeállítani a süteményt.
Az alsó lapot megkenjük a krém felével, erre tesszük a következő lapot, erre jön a krém második fele, végül pedig az utolsó lap. Vízgőz fölött megolvasztjuk az étcsokoládét, hozzáadjuk az étolajat, majd a sütemény tetejére kenjük.
Érdemes tálalás előtt minimum 1, de inkább 2 nappal elkészíteni, hogy a lapok teljesen megpuhuljanak.
A szeleteket egy meleg vízben tartott késsel szeleteljük, hogy a csoki ne törjön meg.