Egy nagy tálban keverjük össze a darált háztartási kekszet, a porcukrot, a margarint, és a tejet. Keverjük addig, míg sima, homogén masszát kapunk.
Mielőtt hozzáadnánk a kakaót, vegyünk ki egy kisebb adagot a masszából (ez lesz a világos része, amelyet méhecskeként használunk a kész sütemény tetején).
A maradék masszához adjuk hozzá a kakaóport, és keverjük jól el.
A világos masszát méhecske formájú (vagy bármilyen más formájú) szilikon vagy műanyag formába nyomjuk. Ezt követően töltsük meg a formát a sötét masszával. Jól nyomkodjuk meg, hogy biztosan kitöltse a formát és ne legyenek benne légbuborékok.
Miután a massza megfelelően benyomódott a formába, óvatosan távolítsuk el a formát. Ezt könnyen megtehetjük, ha a formát rövid időre a hűtőbe tesszük, mielőtt eltávolítanánk.