A tojásokat a porcukorral habosra keverjük, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval.
Összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, és lapokat nyújtunk belőle, amit egy 24 x 34 cm tepsi tetején 180°C-on kb. 10 perc alatt készre sütjük. Vigyázzunk ne süssük túl!
A krémhez a két pudingport főzzük ki a tejjel, majd adjuk hozzá a cukrot. Ha kihűlt akkor habosra keverjük a vajjal, majd kétfelé szedjük, és az egyik felébe beletesszük a kakaóport.
A kihűlt lapok egyikét megkenjük a világos krémmel, majd rátesszük a következő lapot, és megkentünk csokis krémmel, majd lefedjük az utolsó lapot is.
A csokit az olajjal gőz fölött felolvasztjuk, és bevonjuk vele a süti tetejét. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, de legalább pár órát hagyjuk állni, hogy megdermedjen a máz, és hogy megpuhuljanak a lapok.