A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verem, majd hozzáadom a cukrot, és tovább verem. Amikor már szép fényes, széles mozdulatokkal, hogy a hab ne törjön össze, belekeverem a kókuszreszeléket és a sütőport is.
Ezt egy 20x30-as sütőformában megsütöm. A tésztát 15-17 percig 160°C fokon megsütöm, amíg el nem kezd barnulni.
Amíg a tészta sül, lehet készíteni a kétféle krémet.
Először a csokis krémet rakom össze. A hozzávalókat tűz fölött krémmé főzöm.
Félrerakom, majd a vaníliás krémet csinálom. A tejet a tejszínnel összekeverem, a pudingport belerakom és kétkaros géppel addig keverem, amíg krém nem lesz.
Amikor megsült a tészta, először a csokis krémet, majd a vaníliásat kenem rá. 2-3 órát hűtőben pihentetem, majd tálalhatjuk.