A középső krém részét egy tálba helyezzük, a kekszeket pedig egy erős zacskóba. Fogunk egy sodrófát, vagy valamilyen ütős eszközt, és a zacskóban lévő kekszet nagyon apró darabokra törjük, majd összekeverjük a sima, darált keksszel.
A vajat felolvasszuk, és hozzáöntjük a kekszhez. Ez lesz a torta alapja. A sütőformába öntjük, egyenletesen eloszlatjuk, a tenyerünkkel jól lelapogatjuk, majd mehet be a hűtőbe.
A krémhez a tejszínt habbá verjük. Óvatosan hozzáadjuk a túrót, a mascarponét, az Oereo krém részét és a vaníliás cukrot. Közben robotgéppel keverjük. Ha a krém már csomómentes mehet bele a porcukor. Ízlés szerint, attól függ, ki mennyire édesen szereti. A végén pár csepp citrom levét is facsarjuk bele.
A hűtőből kivett tortaalapon oszlassuk el a krémet, a végén díszítsük, ahogy tetszik: reszelt csokival, vagy Oreóval, és mehet vissza a hűtőbe. Nem árt, ha egy éjszakán át pihenni hagyjuk, ekkor van ideje összeállni és a felvágás során sem fog szétpotyogni.