Válassz egy megfelelő méretű tortaformát. Ha szükséges, béleld ki sütőpapírral az alját, hogy könnyebben ki tudd majd venni a kész desszertet.
Rendezd el szorosan egymás mellé a babapiskótákat a tortaforma alján. Ügyelj arra, hogy az egész alját lefedjék.
Kávé és Baileys Keverék:
Keverd össze a lehűtött kávét és a Baileyst. Ezután egyenletesen öntsd rá a babapiskótákra, hogy jól átitassák őket. A cél az, hogy a babapiskóták magukba szívják a kávé és Baileys ízét.
Egy közepes méretű tálban keverd össze alaposan a tojássárgáját és a porcukrot, amíg világos és habos nem lesz.
Ezután add hozzá a mascarpone sajtot, és keverd simára.
Végül óvatosan forgasd bele a gyengén felvert tejszínt, hogy egy könnyű, krémes állagot kapj.
Kanalazd a krémet a babapiskótákra, és simítsd el egyenletesen, hogy teljesen befedje őket.
Fedd le a formát, és tedd a hűtőbe legalább 6-8 órára, de ideális esetben egy éjszakára. Ez idő alatt a tiramisu ízei összeérnek, és a desszert megdermed.
Tálalás előtt szitáld meg a tetejét bőségesen holland típusú kakaóporral.