Go Back
+ servings
Sajtos rakott karaj gombával

Sajtos rakott karaj gombával

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sajtos rakott karaj gombával.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 675 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A karajt felszeleteljük, vékonyra klopfoljuk, fűszerezzük és elsütjük.
  • A vöröshagymát felkarikázzuk és a gombával kevés olajba megpároljuk, majd egy magasabb tepsibe rétegelve beletesszük az elsütött húst, a hagymás gombát és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnát.
  • A tetejére ráöntjük az elősült hús szaftját, ráhelyezzük a karikákra vágott paradicsomot és kb. 35-40 percig sütjük, majd ráreszeljük a sajtot és visszatesszük a sütőbe míg a teteje megpirul.
  • Tálaláskor petrezselyem zölddel díszítjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Sajtos rakott karaj gombával-hoz! 

Tápérték

Kalória: 675kcalSzénhidrát: 16gFehérje: 50gZsír: 48gTelített zsír: 18gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 20gTrans Fat: 1gKoleszterin: 143mgNátrium: 414mgKálium: 1626mgÉlelmi rost: 4gCukor: 9gVitamin A: 2112IUVitamin C: 33mgKalcium: 404mgVas: 3mg
Keyword egytálétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!