Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Baconbe csavart szűzpecsenye
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Baconbe csavart szűzpecsenye.
5
Értékelés
3
szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Sütés/főzés
50
perc
perc
Teljes idő
1
óra
óra
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
651
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
60
dkg
sertésszűz
15
dkg
bacon
füstölt
1
csipet
só
1
mokkáskanál
fekete bors
őrölt
1
evőkanál
olívaolaj
2
evőkanál
vaj
2
dl
fehérbor
száraz
Elkészítés
Először távolítsa el a szűzpecsenye hártyáit. Vágja 3 cm vastag szeletekre.
Sózza meg enyhén a hússzeleteket, majd tekerje be őket baconnel és rögzítse fogpiszkálóval. Óvatosan nyomkodja meg egy kicsit.
Egy olívaolaj és vaj keverékében süssön rá kérget a húsra. Sütés közben szórja meg mindkét oldalát borssal.
Öntse alá a bort, és fedő alatt puhára párolja.
Salátával és petrezselymes burgonyával tálalja, mint köret.
Megjegyzés
Jó étvágyat a
Baconbe csavart szűzpecsenye
-hez!
Tápérték
Kalória:
651
kcal
Szénhidrát:
2
g
Fehérje:
34
g
Zsír:
52
g
Telített zsír:
21
g
Többszörösen telítetlen zsír:
5
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
23
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
150
mg
Nátrium:
376
mg
Kálium:
628
mg
Élelmi rost:
1
g
Cukor:
1
g
Vitamin A:
179
IU
Kalcium:
17
mg
Vas:
1
mg
Keyword
Bacon, Fehérbor, fekete bors, Főétel, Magyar konyha, Olívaolaj, Sertésszűz, Vaj
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!