Előmelegítjük a sütőt 180°C-ra. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, mérete legyen kb. 25x30 cm.
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a lisztet, óvatosan, hogy ne törjön össze a hab.
A tésztát egyenletesen elsimítjuk a előkészített tepsiben, majd betesszük a sütőbe és kb. 20 perc alatt megsütjük, vagy amíg aranybarnára sül.
Közben elkészítjük a krémet. Ehhez a tojássárgákat a cukorral, a kávéval és a rétesliszttel gőz fölött sűrűre főzzük. Ha kész, hagyjuk langyosra hűlni.
A margarint keverjük el a langyosra hűlt krémmel, amíg sima és krémes állagú nem lesz.
A kihűlt tésztát kivesszük a sütőből és hagyjuk teljesen kihűlni. Ha kihűlt, rákenjük a krémet egyenletesen.
Végül tetszés szerint díszíthetjük tortadarával vagy reszelt csokoládéval.
Miután a krém rákerült a tésztára, hagyjuk pár órán át hűlni a hűtőben, hogy jól összeálljon az íze.